Vacature Technisch Accountmanager

We helpen je graag!

Ben jij commercieel en wil je aan de slag binnen de technische branche? Bekijk samen met Aatop Techniek de mogelijkheden.

Aatop Techniek is dé specialist op gebied van bemiddeling van technisch commercieel personeel.

Ben je een techneut met commercieel inzicht? Dan ben jij de technische accountmanager die wij zoeken. Voor onze opdrachtgever zoeken we regelmatig technische accountmanagers. Als technisch accountmanager ken je alle technische ins en outs van een bepaald product en weet je hoe je deze op de markt moet zetten.

Werktuigbouw of Elektrotechniek

Ben jij gespecialiseerd in de werktuigbouw of juist elektrotechniek? Dan zit je bij Aatop Techniek goed. Wij bemiddelen diverse functies in zowel de werktuigbouw als de elektrotechniek.

Meer weten over deze specialisaties? Neem een kijkje op de vacaturepagina voor werktuigbouw of vacaturepagina voor elektrotechniek.

Machinebouw of Installatietechniek

Aatop Techniek heeft een groot netwerk binnen zowel de machinebouw dan wel de installatietechniek. Ben jij op zoek naar een functie als technisch accountmanager binnen één van deze specialisaties?

 Neem dan eens een kijkje op de vacaturepagina van machinebouw of de vacaturepagina voor installatietechniek.

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Aatop Techniek heeft een persoonsgerichte manier van bemiddelen. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we waar jij enthousiast van wordt. Vervolgens gaan we voor je op zoek in onze vacaturebank, om de juiste vacature aan je voor te leggen. Omdat Aatop Techniek een persoonlijk en klein werving en selectiebureau is, zijn we in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken als team nauw samen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan. Je cv belandt bij ons niet onderop ‘de stapel’ en verwacht oprechte interesse.

 Persoonlijke aandachte             Vriendelijk & deskundig            Kleinschalige organisatie           Groot netwerk binnen de technische branche

Werkzoekende?

Samen met Aatop Techniek op zoek naar een passende vacature? Dat kan! We bespreken je wensen en expertise om zo een passende vacature te vinden.
Het inschakelen van Aatop Techniek kent vele voordelen, zo beschik je over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de technische branche. Wanneer je jezelf als technisch accountmanager oriënteert op de arbeidsmarkt, ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres. Interesse?

Stuur ons je cv Bekijk de vacatures

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Ontmoet ons
Vacatures

Bekijk onze werktuigbouwkundige vacatures en meer!

Vacatures

CONTACTPERSOON

Daan Damsteeg
Accountmanager
Meer over...

HET VERHAAL VAN..

Andere over ons

Recensie Manon
Manon – Product development engineer

Via LinkedIn kwam ik een interessante vacature van Aatop tegen. Ik heb toen contact opgenomen met Daan, accountmanager van Aatop Techniek. Vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan vertelt Manon.

PrintFriendly and PDF
Lees verder