Uitzendbureau techniek Food Valley

De Food Valley zoekt dringend technisch personeel. Aatop Techniek kan hierbij helpen. Aatop Techniek is de specialist op het gebied van bemiddeling van technisch personeel in de food industrie. Hierbij is Aatop Techniek zich bewust van de cruciale rol die de techniek speelt in de Food Industrie. De transportlijnen, productiemachines, sorteermachines en overige technische faciliteiten zorgen ervoor dat vanuit de juiste grondstoffen een kwalitatief product wordt geproduceerd.

De Food Valley is dus erg afhankelijk van de techniek. En waar techniek aanwezig is, daar zijn goede techneuten nodig. Aatop Techniek bemiddelt daarom kwalitatief en gedegen personeel in de Food Valley. Denk hierbij aan:

 • Engineers
 • Medewerkers van de Technische Dienst
 • Levensmiddelentechnologen
 • Kwaliteitsmedewerkers
 • Technisch managers
 • Hoofd afdeling Onderhoud en Techniek
 • Productieleiding
 • Etc.

Schaarste aan technisch personeel in de Food Valley.

Ondanks grote verschuivingen op het gebied van technisch personeel de laatste jaren, blijft het voor organisaties in de Food Valley lastig om technische professionals te vinden. Daardoor blijft het vacatureaanbod in de techniek groot. Als gespecialiseerd werving- & selectiebureau in de techniek bieden wij u daarom graag onze diensten aan. Zo kunt u profiteren van onze expertise op het gebied van personeelsbemiddeling in de food industry en beschikken over technisch personeel dat optimaal aansluit bij uw wensen en eisen.

Aatop Techiek biedt professionals aan. Technische kennis en ervaring is belangrijk, maar natuurlijk ook de persoonlijke eigenschappen. Daarom worden de professionals van Aatop Techniek gescreend op soft skills, waaronder communicatief vermogen.

Opdrachtgevers

Wij werken samen met een scala aan organisaties voornamelijk binnen het bedrijfsleven, waaronder voedingsproducenten, industriele bakkerijen, verpakkingsindustrie en technisch toeleveranciers.

Over Aatop Techniek

Vanuit onze vier vestigingen werven, selecteren en detacheren wij technisch personeel voor bedrijven in heel Nederland.

Aatop Techniek is onderdeel van de Aatop Groep. Naast bemiddeling van professionals in de techniek bemiddelen wij professionals in de sectoren zorg, ICT en milieu & ruimte.

Onze dienstverlening bestaat uit:

 • Werving & Selectie
 • Detachering
 • Interim opdrachten

Om deze betrouwbaarheid te onderstrepen zijn wij NEN-4400 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming) welke onze administratie en NEN-certificering accrediteert. Daarnaast zijn wij VCU gecertificeerd.

Wij informeren u graag over onze dienstverlening, neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.

Zie ook: werving en selectie technisch personeel in food , detachering personeel in food

Onze werkwijze

Algemene informatie

Aatop Techniek werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Wij starten het wervingsproces door uw vacature op de website www.aatop-techniek.nl te vermelden. Daarbij plaatsen we de vacature door naar een aantal relevante vacatureplatforms, waardoor geïnteresseerde technische kandidaten zich bij ons kunnen melden. Ook worden vacatures wekelijks aan ingeschreven kandidaten van Aatop Techniek toegestuurd. Verder start de desbetreffende accountmanager een zoekactie in diverse databases waarin kandidaten zich als werkzoekend hebben aangemeld. Bovendien bestaan er voor uw vacature aanvullende wervingsmogelijkheden afhankelijk van uw vraag. Hierover informeren wij u graag.

De persoonlijke werkwijze van Aatop Techniek

Wij vinden het belangrijk dat Aatop Techniek ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde biedt bij het werven en selecteren van technische professionals voor u als opdrachtgever. Dit doen wij door veel tijd en persoonlijke aandacht te besteden aan de persoon in kwestie. Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in een persoonlijk gesprek verder in op de vacature en beoordelen de inpasbaarheid van de kandidaat. Wij toetsen hen op basis van opleiding, werkervaring, ambities en eigenschappen/competenties. Zo kunnen wij ontdekken of een kandidaat aansluit op uw wensen en beschikt over de juiste specificaties.

Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, dan wordt dit vastgelegd in een overeenkomst.

Aatop Techniek gaat uit van een persoonlijke relatie met zowel de opdrachtgever als met de kandidaat. Op deze manier voorkomt Aatop Techniek ongemakken en voegen wij ook daadwerkelijk waarde toe aan uw Werving & Selectieprocedure.

Wij informeren u graag over onze dienstverlening, neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.

Zie ook: detacheringsbureau werktuigbouw , technisch uitzendbureau , inhuur technisch personeel

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Veenendaal:        0318 – 495 318

Sliedrecht:           0184 – 620 820

Amsterdam:        0208 – 204 134

Zwolle:                 0384 – 556 090

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via techniek@aatop.nl