Uitzendbureau techniek Veenendaal

We helpen je graag!

Ben je op zoek naar een ‘technisch uitzendbureau in Veenendaal’? Dan ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk aan technisch personeel op MBO, HBO en WO niveau en werken o.a. als uitzendbureau in regio Veenendaal.

Als uitzendbureau houden wij ons dagelijks bezig met het vergroten van ons netwerk aan technisch personeel. Daarnaast zijn wij ook werkzaam als detacheringsbureau en werving- en selectiebureau. Wij gaan graag met je in gesprek om te bepalen of uitzenden, detacheren of werving van personeel in de techniek voor jou de juiste oplossing is.

Zoals gezegd hebben wij een groot netwerk in technische professionals. Hierbij vinden wij technische kennis en ervaring belangrijk, maar wij kijken ook naar soft skills zoals persoonlijke eigenschappen en communicatief vermogen. Wij vinden het belangrijk om voor jou een medewerker te vinden die echt past binnen het bedrijf.

Mogelijkheden Stuur een bericht

Hoe werkt uitzenden?

Uitzenden is een flexibele manier om je personeelstekort op te lossen. Door tijdelijk technisch personeel in te huren, ben je beter in staat om capaciteitstekort of overschot op te vangen. Zowel voor het bedrijfsleven als de overheid kan Aatop Techniek je helpen voor uitzending in de technische branche. Hierbij hanteren wij grote zorgvuldigheid. Aatop Techniek is NEN-4400 gecertificeerd en geaccrediteerd lid van de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming).


Voordelen van uitzenden

  • Je kunt de kandidaat nader beoordelen op geschiktheid (verlengde proeftijd)
  • Je hoeft geen wachtgeld te betalen bij het beëindigen van het contract (overheidsorganisaties)
  • Je hebt geen zorgen meer over de administratieve afhandeling. Wij verzorgen alles, zoals de loonbetaling en de verplichte werkgevers- en werknemersafdrachten.
  • Je draagt geen ziekterisico bij ziekte van de werknemer.

Klinkt dit goed, maar ben je ook wel benieuwd naar de andere opties? Kijk eens bij onze mogelijkheden naar detachering en naar werving- en selectie. Neem ook gerust even contact met ons op. We bekijken graag samen met jou wat de beste optie is.

Werkzaam in Veenendaal en omstreken

Als uitzendbureau hebben wij een kantoor in Veenendaal en in Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle. In de regio’s om deze plaatsen heen hebben wij dan ook veel relaties, contacten en vacatures.

Ons kantoor in Veenendaal bevindt Uitzendbureau techniek Veenendaalzich op bedrijventerrein De Faktorij / De Vendel aan de Vendelier. Het kantoor ligt vlakbij de op- en afrit van de A12 en is daardoor zeer gemakkelijk bereikbaar. Plaatsen als Ede, Wageningen, Elst, Overberg, Rhenen, Scherpenzeel, Barneveld, Amerongen, Bennekom en Doorn liggen zeer dicht in de buurt.

Echter ligt Veenendaal niet alleen in de buurt van bovenstaande plaatsen. Je bent vanaf Veenendaal in een half uur in grotere steden zoals Arnhem, Utrecht en Amersfoort. In deze steden hebben wij dan ook een groot netwerk in technisch personeel.

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop Techniek voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact!
Mogelijkheden

Uitzenden of misschien toch iets anders? Bekijk onze mogelijkheden!

Mogelijkheden
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Team

HET VERHAAL VAN..

Anderen over ons

Recensie Eric
Eric – Eigenaar InnovaN bv

“Ongeveer 2 jaar geleden ben ik via een kennis in contact gekomen met Aatop.” vertelt Eric. “Wij zochten iemand voor een belangrijke positie binnen ons bedrijf en het leek mij niet verstandig de werving en selectie zelf te organiseren. Na … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder

Specialisme

Inmiddels is het wel duidelijk dat wij gespecialiseerd zijn in het uitzenden van technisch personeel. Onze specialisatie gaat echter nog verder. Hoewel wij ook in andere functies bemiddelen, richten wij ons voornamelijk op personeel in de installatietechniek en machinebouw. Denk hierbij aan de volgende functies:

  • Engineer
  • Tekenaar / constructeur
  • Werkvoorbereider
  • Calculator
  • Technisch commercieel
  • Service planner