Vacature Koelmonteur

We helpen je graag!

Aatop Techniek is de specialist op gebied van bemiddeling van Koelmonteurs.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de installatietechniek als koelmonteur? Dan zijn we op zoek naar jou! Aatop Techniek werkt nauw samen met diverse organisaties die regelmatig op zoek zijn naar koelmonteurs.

Als koelmonteur ben je breed inzetbaar en voer je diverse werkzaamheden uit. Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar Koelmonteurs die in het bezit zijn van certificaten als STEK of f-gassen.

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Aatop Techniek heeft een persoonsgerichte manier van bemiddelen. We doorgronden de vraag van onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wat ze zoeken. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we waar jij enthousiast van wordt. Vervolgens gaan we voor je op zoek in onze vacaturebank, om juist die vacature die goed bij je past aan je voor te leggen. Omdat Aatop Techniek een persoonlijk en klein werving en selectiebureau is, zijn we in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken als team nauw samen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan.

 Persoonlijke aandachte             Vriendelijk & deskundig            Kleinschalige organisatie           Groot netwerk binnen de technische branche

Werkzoekend?

Ben jij werkzoekende? Schakel Aatop Techniek in om samen te kijken naar je wensen en expertise om een passende vacature te vinden. Via Aatop Techniek beschik je over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de monteurs branche.

Aan de slag als Koelmonteur? Dan ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres!

Koelmonteur vacatures Neem contact op

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Ontmoet ons
Vacatures

Bekijk onze werktuigbouwkundige vacatures en meer!

Vacatures

HET VERHAAL VAN..

Andere over ons

Recensie Maarten
Maarten – Product development engineer

Al enige tijd was ik op zoek naar een passende baan via diverse werving- en selectiebureaus, maar zonder resultaat. Via een familielid kwam ik in contact met Aatop en zo ben ik in contact gekomen met Daan, accountmanager Techniek. In … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder

Bekijk onze nieuwste vacatures

Bouwkundig Inspecteur
heel Nederland