Vacature Monteur

We helpen je graag!

Als monteur aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Dan zit je bij Aatop Techniek goed!

Aatop Techniek is specialist in het bemiddelen van monteurs. We zoeken de beste monteurs met sterk technisch inzicht. Het vakgebied van een monteur is zeer breed en valt zowel binnen de machinebouw als installatietechniek.

Monteurs binnen de machinebouw

Als monteur machinebouw ben je breed inzetbaar en beschik je over sterke analytische vaardigheden. Aatop Techniek heeft veel ervaring in het bemiddelen van monteurs binnen de machinebouw. Denk hierbij aan de volgende functies:

 Werktuigbouwkundig monteur
 Machinebouwer
 Servicemonteur

Bedradingsmonteur

Onderhoudsmonteur
Storingsmonteur

Wil je meer weten over vacatures binnen de machinebouw? Je leest het op de pagina vacatures machinebouw.

Monteurs binnen de installatietechniek

Als monteur installatietechniek heb je een sterk technisch inzicht en beschik je over goede analytische vaardigheden. Aatop Techniek heeft veel ervaring in het bemiddelen van monteurs binnen de installatietechniek. Denk hierbij aan de volgende functies:

Servicemonteur

CV monteur (centrale verwarming)
Verwarmingsmonteur
Installatiemonteur
Koelmonteur
Elektromonteur

Wil je meer weten over vacatures binnen de machinebouw? Je leest het op de pagina vacatures Installatietechniek

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Aatop Techniek heeft een persoonsgerichte manier van bemiddelen. We doorgronden de vraag van onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wat ze zoeken. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we waar jij enthousiast van wordt. Vervolgens gaan we voor je op zoek in onze vacaturebank, om juist die vacature die goed bij je past aan je voor te leggen. Omdat Aatop Techniek een persoonlijk en klein werving en selectiebureau is, zijn we in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken als team nauw samen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan. Je cv belandt dus niet onderop een ‘cv-stapel’, maar wordt met aandacht bekeken. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Werkzoekend?

Op zoek naar een passende baan? Schakel Aatop Techniek in om samen te kijken naar je wensen en expertise om een passende vacature te vinden. Via Aatop Techniek beschik je over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de monteurs branche. Aan de slag als monteur? Dan ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres!

Vacatures monteur Neem contact op

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Ontmoet ons
Vacatures

Bekijk onze werktuigbouwkundige vacatures en meer!

Vacatures

HET VERHAAL VAN..

Andere over ons

Recensie Maarten
Maarten – Product development engineer

Al enige tijd was ik op zoek naar een passende baan via diverse werving- en selectiebureaus, maar zonder resultaat. Via een familielid kwam ik in contact met Aatop en zo ben ik in contact gekomen met Daan, accountmanager Techniek. In … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder

Bekijk onze nieuwste vacatures

inkoopassistent
Regio Midden Nederland