Vacature Onderhoudsmonteur

We helpen je graag!

Als onderhoudsmonteur aan de slag? Aatop Techniek is dé specialist in het bemiddelen van onderhoudsmonteurs. 

Als onderhoudsmonteur kun je werkzaam zijn bij diverse bedrijven. Zo zijn onderhoudsmonteurs werkzaam bij productiebedrijven, in de machinebouw of binnen de installatietechniek. Kortom: bij elk bedrijf met relatief veel apparatuur en installaties kan een onderhoudsmonteur werkzaam zijn.

Bij Aatop Techniek helpen we je met het vinden van een geschikte baan als onderhoudsmonteur. We zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar de beste monteurs, met brede kennis van verschillende onderhoudswerkzaamheden.

We bemiddelen zowel monteurs binnen de installatietechniek als de machinebouw. In de machinebouw onderhoudt de monteur de machines. In de Installatietechniek richt het werk zich met name op gebouw gebonden installaties onderhouden. Wil je meer weten over deze specialisaties?

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Aatop Techniek heeft een persoonsgerichte manier van bemiddelen. We doorgronden de vraag van onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wat ze zoeken. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we waar jij enthousiast van wordt. Vervolgens gaan we voor je op zoek in onze vacaturebank, om juist die vacature die goed bij je past aan je voor te leggen. Omdat Aatop Techniek een persoonlijk en klein werving en selectiebureau is, zijn we in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken als team nauw samen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan.

De voordelen van Aatop Techniek op een rijtje: 

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleinschalige organisatie
  • Groot netwerk binnen de technische branche
  • Vriendelijk & deskundig
Vacaturepagina Installatietechniek Vacaturepagina Machinebouw

Werkzoekend?

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Schakel Aatop Techniek in om samen te kijken naar je wensen en expertise om een passende vacature te vinden.

Waarom in zee gaan met Aatop Techniek? Je beschikt over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de monteurs branche. Wanneer je jezelf als Onderhoudsmonteur oriënteert op de arbeidsmarkt, ben je bij Aatop Techniek dus aan het juiste adres. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Onderhoudsmonteur vacatures Neem contact op

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Ontmoet ons
Ons aanbod

Bekijk onze werktuigbouwkundige vacatures en meer!

Vacatures

CONTACTPERSOON

Christiaan Corsel
Junior Accountmanager
Meer over...

HET VERHAAL VAN..

Andere over ons

Recensie Eric
Eric – Eigenaar InnovaN bv

“Ongeveer 2 jaar geleden ben ik via een kennis in contact gekomen met Aatop.” vertelt Eric. “Wij zochten iemand voor een belangrijke positie binnen ons bedrijf en het leek mij niet verstandig de werving en selectie zelf te organiseren. Na … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder

Bekijk onze nieuwste vacatures

inkoopassistent
Regio Midden Nederland