Vacature Storingsmonteur

We helpen je graag!

Aan de slag als storingsmonteur? Samen met Aatop Techniek vind je snel een passende baan.

Als storingsmonteur ben je verantwoordelijk voor de reparatie van machines. Je kunt bij diverse bedrijven werkzaam zijn, bijvoorbeeld een productiebedrijf, in de machinebouw of binnen de installatietechniek. Bijna ieder bedrijf met een grote hoeveelheid machines heeft een storingsmonteur nodig. Doordat installaties nu eenmaal kunnen uitvallen is een goede gekwalificeerde storingsmonteur van groot belang. Aatop Techniek is zich hiervan bewust en helpt jou, als storingsmonteur, aan het vinden van de juiste baan.

Met name binnen productiebedrijven is de vraag naar storingsmonteurs groot. Gaat er bij de productie iets mis met de machines? Dan grijp jij als storingsmonteur in. Aatop Techniek is gespecialiseerd in de bemiddeling van storingsmonteurs in de machinebouw.
Meer weten over vacatures in de machinebouw? Bekijk de vacaturepagina voor machinebouw.

Ben jij meer op zoek naar een functie als storingsmonteur in de technische dienst? Dan kan Aatop Techniek je daarbij helpen.
Meer weten? Bekijk de technische dienst vacatures op de vacaturepagina Technische dienst.

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Bij Aatop Techniek stellen we jou als werkzoekende centraal. We bemiddelen op een persoonsgerichte manier. Dit houdt in dat we samen kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Wanneer we weten waar jij enthousiast van wordt, bekijken we de mogelijkheden. We gaan op zoek in ons vacaturesysteem, om juist die vacature naar boven te halen waarnaar jij op zoek bent.

Aatop Techniek is een persoonlijk, betrouwbaar, vriendelijk en kleinschalig werving en selectiebureau en zijn daardoor in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken als team nauw samen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan. Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Meer over ons? Onze vacatures

Werkzoekend?

Schakel Aatop Techniek in om samen te kijken naar je wensen en expertise om een passende vacature te vinden. Voordeel van Aatop Techniek? Je beschik over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de monteurs branche. Wil jij jezelf als storingsmonteur op de kaart zetten? Dan ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres.

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Ontmoet ons
Vacatures

Bekijk onze werktuigbouwkundige vacatures en meer!

Vacatures

HET VERHAAL VAN..

Andere over ons

Recensie Manon
Manon – Product development engineer

Via LinkedIn kwam ik een interessante vacature van Aatop tegen. Ik heb toen contact opgenomen met Daan, accountmanager van Aatop Techniek. Vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan vertelt Manon.

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder

Bekijk onze nieuwste vacatures

inkoopassistent
Regio Midden Nederland