Vacature Tekenaar/Constructeur

Aatop Techniek is de specialist op gebied van bemiddeling van Tekenaars/Constructeurs.

Ben je op zoek naar een functie als Tekenaar/ Constructeur? Dan helpt Aatop Techniek je verder. We bemiddelen tekenaars en constructeurs met HBO niveau. Tekenaar / constructeur is een creatieve functie, waarbij het belangrijk is dat je veel kennis hebt van de Werktuigbouwkunde.

Heb jij ervaring met Inventor of Solid Works en interesse in een baan als Tekenaar of Constructeur in de Machinebouw? Neem dan eens een kijkje op de vacaturepagina voor Machinebouw.

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Aatop Techniek heeft een persoonsgerichte manier van bemiddelen. We doorgronden de vraag van onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wat ze zoeken. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we waar jij enthousiast van wordt. Vervolgens gaan we voor je op zoek in onze vacaturebank, om juist die vacature die goed bij je past aan je voor te leggen. Omdat Aatop Techniek een persoonlijk en klein werving en selectiebureau is, zijn we in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken als team nauw samen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan.

Werkzoekend?

Ben jij werkzoekende? Schakel Aatop Techniek in om samen te kijken naar je wensen en expertise om zo een passende vacature te vinden. Via Aatop Techniek beschik je over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de Technische branche. Wanneer je jezelf als Tekenaar / Constructeur oriënteert op de arbeidsmarkt, ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres.

Bekijk onze vacatures voor het actuele aanbod in Tekenaars/constructeurs vacatures of neem contact met ons op.

CONTACTPERSOON

Christiaan Corsel
Junior Accountmanager
Meer over...

Bekijk onze nieuwste vacatures

Bouwkundig Inspecteur
heel Nederland