Vacatures Werktuigbouwkundige

We helpen je graag!

Aan de slag als werktuigbouwkundige? Aatop Techniek is dé specialist op gebied van personeelsbemiddeling in de werktuigbouwkundigen branche. 

Heb jij werktuigbouwkunde gestudeerd en ben je op zoek naar geschikte vacatures? Aatop Techniek helpt werktuigbouwkundige bij het vinden van een passende baan. Je leest hier meer over Aatop Techniek en onze vacatures. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Aatop Techniek is zich bewust van de essentie van een goede werktuigbouwkundigen en is daarom op zoek naar goed gekwalificeerd personeel. Werktuigbouw is nauw verbonden met de installatietechniek en de machinebouw. Ben jij op zoek naar een werktuigbouwkundige vacature in één van deze specialisaties? Neem dan een kijkje op de vacaturepagina voor installatietechniek of de vacaturepagina voor machinebouw.

Onze vacatures Stuur een bericht

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Aatop Techniek heeft een persoonsgerichte manier van bemiddelen. We doorgronden de vraag van onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wat ze zoeken. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we waar jij enthousiast van wordt. We gaan voor je op zoek in onze vacaturebank om je vervolgens net die vacature waar je al lang naar op zoek bent aan je voor te leggen. Voordeel van in gesprek gaan met Aatop Techniek? Aatop Techniek is een persoonlijk en klein werving en selectiebureau. Hierdoor zijn wij in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken nauw samen, zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan. Niets ‘cv onder op de stapel’, maar echte aandacht voor jou!

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleinschalige organisatie
  • Groot netwerk binnen de technische branche
  • Vriendelijk & deskundig

Werkzoekend?

Ben jij werkzoekend? Schakel dan Aatop Techniek in om samen te kijken naar je wensen en expertise om passende vacatures in de werktuigbouwkunde te vinden. Waarom? Via Aatop Techniek beschik je over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de werktuigkundige branche. Wanneer je jezelf als werktuigbouwkundige oriënteert op de arbeidsmarkt, ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres.

Bekijk de werktuigbouwkundige vacatures Neem contact met ons op

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Ontmoet ons
Vacatures

Bekijk onze werktuigbouwkundige vacatures en meer!

Vacatures

HET VERHAAL VAN..

Andere over ons

Recensie John
John – Technisch support medewerker

John heeft met diverse werving- en selectiebureaus gesprekken gevoerd, echter resulteerde dit niet in een succesvolle bemiddeling. Aangezien John 62 is, gaven deze bureaus aan dat de kans op werk klein was. Aatop Techniek was echter in staat John snel … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder