Vacatures Technische dienst

We helpen je graag!

Aatop Techniek is de specialist op gebied van bemiddeling van personeel in de Technische dienst.

Zo hebben we klanten in ons netwerk die zelf machines produceren en klanten die gebruik maken van machines om het desbetreffende product te produceren. De Technische dienst is met name gericht op de laatstgenoemde organisaties. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit en optimalisatie van het productieproces. Een belangrijke functie, die alleen geschikt is voor de beste techneuten.

Of je nu op zoek bent naar een functie in de food, kunststof, chemie of andere branches, wij bieden het allemaal! Aatop Techniek is een persoonlijk werving & selectiebureau dat werkt op basis van relatie en vertrouwen. Wij staan voor duurzaamheid en door middel van oprechte interesse helpen we jou aan een passende baan. Voor nu, maar ook voor morgen.

Aatop Techniek bemiddeld op het gebied van de Technische dienst in diverse functies, denk hierbij aan:

Hoofd Technische Dienst

Allround Monteur

Mechanisch Monteur

Elektrotechnisch Monteur

Storingsmonteur

Werktuigbouw of Elektrotechniek

Ben jij gespecialiseerd in de werktuigbouw of juist in de elektrotechniek? Dan zit je bij Aatop Techniek goed. Wij bemiddelen diverse functies binnen de technische dienst in zowel de werktuigbouw als de elektrotechniek. Meer weten over de specialisaties?

Meer over werktuigbouwkundig Meer over de elektrotechniek

Wat maakt Aatop Techniek uniek?

Aatop Techniek heeft een persoonsgerichte manier van bemiddelen. We doorgronden de vraag van onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wat ze zoeken. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we waar jij enthousiast van wordt. Vervolgens gaan we voor je op zoek in onze vacaturebank, om de juiste technische vacatures aan je voor te leggen. Omdat Aatop Techniek een persoonlijk en klein werving en selectiebureau is, zijn we in staat snel te schakelen binnen ons team. We werken als team nauw samen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan.

De voordelen van Aatop Techniek op een rijtje: 

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleinschalige organisatie
  • Groot netwerk binnen de technische branche
  • Vriendelijk & deskundig

Werkzoekende?

Door Aatop Techniek in te schakelen vergroot je je kans om binnen de technische dienst aan de slag te gaan. Samen bekijken we je wensen en expertise om een passende vacature te vinden. Via Aatop Techniek beschik je over een groot netwerk van werkgevers die actief zijn in de technische branche. Wanneer je op zoek bent naar een vacature binnen de technische dienst, ben je bij Aatop Techniek aan het juiste adres. Interesse?

Stuur ons je cv Bekijk de vacatures

Meer weten?

Contact

Wil je weten wat Aatop Techniek voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoek contact
Het team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Bekijk het team!

Ontmoet ons
Vacatures

Bekijk onze werktuigbouwkundige vacatures en meer!

Vacatures

HET VERHAAL VAN..

Andere over ons

Recensie Manon
Manon – Product development engineer

Via LinkedIn kwam ik een interessante vacature van Aatop tegen. Ik heb toen contact opgenomen met Daan, accountmanager van Aatop Techniek. Vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan vertelt Manon.

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder

Bekijk onze nieuwste vacatures

inkoopassistent
Regio Midden Nederland