VCU gecertificeerd uitzendbureau

Aatop Techniek werkt als technisch personeelsintermediair volgens de normen van VCU, en is geaccrediteerd volgens dit keurmerk. Ook werken wij volgens de NEN-4400 en zijn geaccrediteerd lid van de Vereniging ter Regulering Onderaanneming (VRO).

Veiligheid wordt steeds belangrijker in de techniek. Er komt meer aandacht in de media aangaande veiligheid en gezondheid op de werkvloer en steeds vaker worden werkgevers verplicht om volgens normeringen te werken. Ondanks dat VCU niet verplicht is voor technische uitzend- of detacheringsbureaus, vinden wij vanuit Aatop Techniek dat het werken volgens deze richtlijnen voor ieder technisch bureau de standaard zou moeten zijn. Wij nemen het onderdeel veiligheid en gezondheid voor onze medewerkers serieus; ons VCU certificaat onderstreept dit.

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Veenendaal:        0318 – 495 318

Sliedrecht:           0184 – 620 820

Zwolle:                 038 – 455 6090

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via techniek@aatop.nl

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat Aatop Techniek ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde biedt bij het werven en selecteren van technische professionals voor u als opdrachtgever. Dit doen wij door veel tijd en persoonlijke aandacht te besteden aan de persoonlijkheid, werkervaring, ambities en kwaliteiten van een kandidaat. Zo kunnen wij ontdekken of de een kandidaat aansluit op uw wensen en beschikt over de juiste specificaties.

Aatop Techniek gaat uit van een persoonlijke relatie met zowel de opdrachtgever als met de kandidaat. Op deze manier voorkomt Aatop Techniek ongemakken en voegen wij ook daadwerkelijk waarde toe aan uw Werving & Selectieprocedure.

Wanneer u besluit de kandidaat aan te stellen voor uw vacature, kunt u kiezen uit aanstelling via een directe indienstname bij uw organisatie of via een Deta-vast constructie. Wilt u meer weten over de werkwijze van Aatop Techniek? Neem dan contact met ons op.