Gert – Directeur Garagebedrijf

Gert vindt zelf de juiste mensen voor zijn organisatie, maar besteedt het administratieve aspect van het aannemen en uitbetalen van medewerkers uit aan Aatop.
“Papierwerk is niet mijn ding en bovendien heb ik er ook weinig tijd voor. Ik focus op mijn corebusiness en laat Aatop dat ook doen door mij te ondersteunen. Daarnaast is het prettig dat Aatop al onze medewerkers kent.”

De samenwerking
Gert heeft binnen Aatop vast contact met Aad Vermeulen, directeur van Aatop. “Vanaf het eerste contact merkte ik dat er een klik was tussen ons en dit zorgt voor een fijne samenwerking.” Het directe contact met Aad resulteert daarnaast ook in korte communicatielijnen. “Wanneer ik iets wil weten stuur ik even een What’s Appje of bel ik even, zo handig!”

Daarnaast ervaart Gert oprechte interesse in zijn organisatie, maar ook in hem als persoon.  “Wanneer ik met Aad in gesprek ben, komt hij vaak terug op zaken die ik in eerdere gesprekken heb benoemd. Dit bevestigd voor mij de oprechte interesse, er wordt echt naar me geluisterd.”

Proactieve houding
De proactieve houding vanuit Aatop is volgens Gert een groot pluspunt. “Veranderingen kaart Aatop zelf aan en er worden direct oplossingen of alternatieven aangedragen. Dit zorgt ervoor dat ik volledig ontzorgd wordt door Aatop. Ik vertrouw op het werk wat ze voor mij doen, omdat het goed en transparant gebeurt.”

Aatop is voor mij…
“Aatop is voor mij een organisatie met een hart. Het is een bewogen organisatie waarbij ik het menselijke aspect kan proeven. Dit ervaar ik als waardevol en vind ik onderscheidend aan Aatop.”

Print Friendly, PDF & Email