De mogelijkheden

Wat wij voor je kunnen betekenen

Enthousiast geworden over Aatop Techniek? Wij helpen je graag met het vinden van geschikt personeel. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen, kan dit op diverse manieren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij aanbieden. Sluiten deze mogelijkheden niet aan bij wat jij zoekt? Neem dan even contact met ons op, dan komen we er samen zeker uit!

Werving en selectie

Ontslagen, wat nu?

Aatop Techniek is de specialist op het gebied van werving & selectie van HBO en WO personeel in de technische sector en werving en selectie is dan ook één van onze mogelijkheden.  De concurrentiepositie versterken door gemotiveerd en getalenteerd personeel? Dan is het van belang dat je de juiste medewerkers vindt. Dit is niet altijd even eenvoudig. Wij zijn echter gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen.

Gebruik maken van onze kennis en ervaring? Dat kan!

Meer informatie Of bel ons!

Detachering

DetacheringNaast werving en selectie is er ook de mogelijkheid tot detachering. Heb je extra inzet nodig bij een project of ervaar je tijdelijke drukte, maar wil je niet direct iemand in vaste dienst nemen? Dat is mogelijk met detachering! Je kunt tijdelijk techniekprofessionals via Aatop inhuren en wanneer de samenwerking bevalt besluiten om de werknemer in vaste dienst te nemen. Dit noemen we ook wel Deta-vast.

Benieuwd hoe wij dit doen en wat de voordelen hiervan zijn?

Meer informatie Of bel ons!

Exclusief traject (werving en selectie)

Tevreden personeelNaast onze standaard werving & selectie procedure bieden wij ook exclusieve werving & selectie aan als dienst. In de huidige markt, waarin veel bureaus actief zijn, is de klant op zoek naar een vaste partner die kan functioneren als een verlengstuk van de eigen organisatie. Een partner die het product en de organisatie begrijpt en die haar eigen werkzaamheden transparant communiceert. Om in deze behoefte te voldoen bieden wij onze succesvolle exclusieve wervingstraject aan.

Benieuwd wat exclusieve werving & selectie inhoudt?

Meer informatie Of bel ons!

Werving & selectie modules

werving en selectie modulesNaast onze exclusieve werving & selectie bieden wij ook werving & selectie modules aan als dienst. Tegen een vast tarief helpen wij je bij specifieke onderdelen van werving & selectie zoals het opstellen van wervende vacatureteksten of het publiceren van vacatures op vacaturesites. Ook ondersteunen we bij het beoordelen en selecteren van reacties of het begeleiden van de sollicitatiegesprekken.

Behoefte aan expertise en ondersteuning?

Meer informatie Of bel ons!

Payroll

InterimNaast ons aanbod voor het ondersteunen bij de werving van nieuwe kandidaten, bieden we je ook de mogelijkheid tot ontzorging van administratieve zaken omtrent nieuwe medewerkers. Heb jij zelf een geschikte kandidaat gevonden voor een project of functie? Bij Aatop Techniek helpen we je graag met het verwerken van de payroll. Je hoeft de medewerker dan niet zelf in dienst te nemen en geeft administratieve taken uit handen.

Benieuwd wat hiervan de voordelen zijn?

Meer informatie Of bel ons!

Meer weten?

Onze successen

Benieuwd naar onze succesverhalen?

Je leest ze hier!
Waarom Aatop

Waarom je met Aatop verder komt?

We vertellen het je graag.
Ons team

Benieuwd met wie je te maken hebt?

We stellen ons voor!