Exclusieve werving en selectie

Wat houdt het in?
Een exclusieve werving & selectie is net even anders dan een reguliere werving en selectie procedure. Het grote verschil met een reguliere procedure is dat bij een exclusieve werving & selectie de samenwerking gestalte krijgt onder bindende voorwaarden. Dit betekent dat er niet op basis van ‘no cure, no pay’ wordt gewerkt, maar tegen een vaste en gereduceerde vergoeding. Voor veel bedrijven is dit een nieuwe vorm van samenwerking, dat vele voordelen kent, namelijk:

Een hechte samenwerking
 Technische kennis
 Transparantie
 Topprioriteit
 Gereduceerd tarief ten opzichte van ons standaardtarief

Voor wie?
Voor klanten in de foodsector, de installatietechniek en de machinebouw die op zoek zijn naar een technisch werving- en selectiebureau, dat kan functioneren als verlengstuk van de eigen organisatie.

Functies die interessant zijn voor exclusieve werving & selectie komen overeen met ons standaard pakket aan functies. Denk hierbij aan Tekenaars, Werkvoorbereiders, Managers, Constructeurs, Engineers en Projectleiders.

Contact Bekijk alle mogelijkheden!

De kenmerken van een Exclusieve Werving & Selectie

  1. Aatop Techniek functioneert als verlengstuk van jouw organisatie en publiceert het logo van jouw organisatie bij de vacatures.
    (Extra mogelijkheid: Alle sollicitaties via de website/het eigen netwerk worden doorgezet naar Aatop Techniek en door haar opgepakt.)
  2. De vacatures die via een exclusief traject lopen hebben topprioriteit.
  3. De samenwerking vindt plaats onder bindende voorwaarden en daar zit een garantiebepaling aan vast.
  4. Er vindt een hechte samenwerking plaats. Denk hierbij aan van te voren geplande contacten via de telefoon, persoonlijke afspraken en evaluatiemomenten.

De voordelen
Je hebt persoonlijk contact met één van onze accountmanagers die gedurende het gehele proces jouw aanspreekpunt is. Dit maakt de communicatie persoonlijk en transparant. Daarnaast zal de accountmanager ook de kandidaten begeleiden. Dit houdt in dat wij het contact onderhouden, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken.

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die onze Exclusieve Werving & Selectie jou te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Contact

Wil je precies weten wat Aatop op het gebied van werving & selectie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op
Onze mogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden, we bieden op diverse manieren ondersteuning! Meer weten?

Je leest het hier
Het team

Benieuwd geworden wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Het Aatop Team

Het begrip w & s

Zodat je weet waar we over praten

wer·ven (wierf, heeft geworven)
overhalen om dienst te nemen of lid te worden
propaganda maken: een wervende tekst

se·lec·te·ren (selecteerde, heeft geselecteerd)
selectie toepassen
uitzoeken naar bekwaamheid of geschiktheid

De naam zegt het al: bij de keuze voor werving & selectie gaan we voor jou op zoek naar geschikte kandidaten voor de vacature. Dit doen we door het plaatsen van vacatures, maar ook door zoeken en contact opnemen met sollicitanten in ons eigen netwerk. Vervolgens maken we een selectie van al deze kandidaten en spreken we ze allemaal persoonlijk over de functie die je hebt openstaan. De kandidaten die naar ons inziens geschikt zijn, stellen we aan jou voor door middel van een omschrijving en het toesturen van hun cv.