Interim opdrachten

Voor een invulling op maat

Aatop Techniek is betrouwbaar en transparant. Wij zijn een bureau met mensen die persoonlijke benadering waarderen. Daarbij hoort bereikbaarheid en toegankelijkheid; dat is samenwerken met Aatop Techniek.

Voor wie? 
Aatop Techniek verzorgt voor diverse organisaties in het bedrijfsleven tijdelijke opdrachten op interim basis. Wij werken samen met verschillende organisaties binnen de Machinebouw, Procesindustrie en Installatietechniek. Betrouwbaarheid en integriteit zijn vaste waarden binnen onze organisatie. Om dit te onderstrepen zijn wij gecertificeerd volgens NEN 4400-1 en geaccrediteerd lid van de Vereniging tot Regulering Onderaanneming.

Contact Bekijk alle mogelijkheden!

Hoe werkt het?

Aatop Techniek heeft een eigen netwerk met beschikbare Interim managers. Dit zijn Interim managers waar we regelmatig mee samenwerken en die hun tarieven baseren op de zwaarte van de opdracht. Door deze samenwerking zijn wij in staat om op korte termijn een passend Interim professional aan te bieden.

Voordelen

  1. Minder gebondenheid aan relatie/werknemer
  2. Mogelijkheid om externe kennis te importeren
  3. Inzet op specialisme/kwaliteit
  4. Meer vrijheid in keuze van opdrachten
  5. Zelfstandigheid

De Interim manager gaat aan de slag en een vast contactpersoon binnen Aatop Techniek blijft tijdens de duur van de opdracht aanspreekpunt voor zowel medewerker als opdrachtgever

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die een Interim opdracht jouw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Contact

Wil je meer weten over de voordelen van payroll voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op
Onze mogelijkheden

Benieuwd welke andere mogelijkheden we voor je hebben?

Je leest het hier
Ons team

Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor!

Het Aatop team

CONTACTPERSOON

Aad Vermeulen
Directeur
Meer over...