Werving teammanager techniek

Aatop Techniek is hét bureau voor interim opdrachten, werving, selectie en/of detachering van middelbaar en hoog opgeleid personeel in techniek.

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten.

Wij bemiddelen leidinggevende professionals in de volgende functies:

  • projectleider
  • manager
  • interim teamleider
  • technisch projectmanager
  • service manager
  • hoofd technische dienst

Aatop Techiek biedt professionals aan. Technische kennis en ervaring is op managementniveau is belangrijk, echter de persoonlijke en communicatieve eigenschappen zijn van groter belang. Juist daarom worden de professionals van Aatop Techniek gescreend op soft skills, waaronder persoonlijkheid en communicatief vermogen. Indien gewenst kunnen wij middels een persoonlijkheidstest de persoonlijkheid van de kandidaat in kaart brengen.

Wij werken samen met een scala aan organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder ingenieursbureaus, machinebouwers, scheepsbouwers, adviesbureaus en installatiebureaus. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Veenendaal:        0318 – 495 318

Sliedrecht:           0184 – 620 820

Zwolle:                 038 – 426 8490

Amsterdam:       020 – 8204134

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via techniek@aatop.nl

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in technisch professionals laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats aangeboden krijgt. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen de functie of het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.

Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, dan wordt dit vastgelegd in een overeenkomst.

Zie ook: werving en selectie manager techniek , detacheringsbureau projectleider techniekinterim management techniek